Ние, IDEAL PRODUCT сме българска компания, основана през 1998 г като традиционна консервна фабрика от Тракийската низина. Производствените ни мощности са разположени на територията на гр. Перущица в подножието на Родопите.

 

Фабриката ни заема площ от 7,000 m2 и е оборудвана с модерни и високопроизводителни линии. Производственият капацитет на оборудването е 1,350 тона готова продукция на месец.

Опитът натрупан през годините в производството на продукти на доматена основа и безкомпромисността по отношение на качеството ни позволи да се превърнем във водещ производител на лютеница, доматени сосове, горчица и майонеза, конфитюр. Положихме много усилия и успяхме да изградим бранда IDEAL PRODUCT като един от най-известните и популярни в своя сегмент в страната. Фирмата ни се ползва с репутацията на бързоразвиваща се компания и надежден партньор на своите клиенти, доставчици, служители и потребители.

Нашите успехи се основават на усилията ни в четири основни сегмента на дейността:

  • Нашите служители
  • Дългосрочното, ползотворно и взаимоизгодно сътрудничество с нашите партньори – доставчици и клиенти.
  • Постоянния стремеж към високо качество на произвежданите продукти. Постоянството в качеството и вкуса е нашето предимство.
  • Ние използваме само натурални съставки и работим с качествени суровини и материали, като по този начин гарантираме най-доброто за нашите клиенти.

В компанията ни е внедрена система за управление и контрол на качеството ISO 9001-2000.

Ние не само произвеждаме и развиваме собствения си бранд IDEAL PRODUCT, но също така произвеждаме продукти под търговските марки на много от мултинационалните търговски вериги в страната и на наши партньори в чужбина.

Ние от IDEAL PRODUCT разполагаме с добре развита и работеща дистрибуторска мрежа, която покрива изцяло територията на страната. Наши партньори са над 200 търговски компании и складове на едро от всички райони на България.

Наши ключови клиенти са утвърдени търговски вериги с регионално и национално покритие – BILLA, Kaufland, METRO и др.

Ние успяхме да превърнем IDEAL PRODUCT в лидер в ХОРЕКА канала. Продуктите ни са предпочитани заради качеството, подходящата кетъринг опаковка и разумната цена.

Компанията ни развива успешни търговски взаимоотношения с партньори от Румъния, Испания, Македония, Албания. Един от приоритетите на компанията ни е увеличаване на износа в страните от Европейския съюз.