томбола във фейсбук

От днес на страницата на Идеал Продукт във фейсбук имате възможност да се регистрирате в нашата томбола с "Дяволити награди".

През следващите 5 седмици имате шанс да спечелите 4 парти кошници и голямата ни награда телефон Samsung GT - S360MAAMTL

Прочети още...

Да кажем НЕ на агресията

Днес 12 Октомври с концерт-хепънинг под надслов "Да кажем НЕ на агресията" в София беше отбелязан края на първия етап на проекта "Бъди добрият герой", чийто основен спонсор е Идеал Продукт. Проектът „Бъди Добрият Герой” е разработен от Столичната организация на БЧК и се изпълнява от доброволци на БМЧК София по метода „Връстници обучават връстници”.

Прочети още...

TV рекламна кампания на Идеал Продукт

На 28 Октомври 2013 г. започна първата TV рекламна кампания на Идеал Продукт.

Във фокуса на събитието са нашите вкусни лютеници Идеал Продукт. Насочихме вниманието си към младите хора по възраст и дух които не са загубили чувството си за хумор.

Искахме рекламата да бъде забавна, различна и запомняща се. Ето защо избрахме да заложим на анимация с дяволити малки палавници, които вълнуват, провокират емоции и не оставят еднозначно послание.

Прочети още...

ANUGA

От 5 до 9 октомври 2013 г. в Кьолн, Германия, над 6000 изложители от около 100 страни представиха своите продукти в Mеждународния специализиран панаир за хранителната индустрия ANUGA.

Идеал Продукт представи своите продукти на националния щанд на България и привлече вниманието на много партньори от различни държави.

Прочети още...

Лютеница

Ние в Идеал Продукт пазим традицията на добрия вкус, но решихме да я пренебрегнем по отношение на дизайна. Ние вярваме, че както в живота, така и в бизнеса непрекъснато трябва да има промяна, обновление и провокация.

От тази седмица нашата Лютеница Идеал Продукт се предлага на пазара с напълно обновена визия.

Прочети още...